Etiketter

12 maj 2007

Barnträffens avslutning i Sörbo

I torsdags kväll hölls barnträffens traditionella avslutning i Sörbo hos Sven och Gertrud Jonsson. Ledarna Carin Hed och Britt Källänge var också med, den senare ledde andakten och repeterade både påskens och pingstens budskap (vi befinner oss ju nånstans mittemellan).

Efter flera böner och sånger erbjöds kokt korv av korvgubben John Kolsmyr, varefter vi följde honom (följa John) ut i ett skogsparti där Freluga-kolor växte som svampar ur jorden. Därpå gick den traditionella tallrikskrossningen av stapeln, men det är inte lätt att hitta av en tallrik när man först måste gå 5 meter med förbundna ögon! Och så till sist fika med kaffe för de vuxna och saft för de små.

Vi tackar alla ledare och medhjälpare för en fin kväll och ännu en termin - tack till både barn och föräldrar som deltagit och tack till vår Herre som lett oss så här långt. Framtiden får vi också lägga i hans hand - det är roligt att församlingens barnverksamhet är så levande och uppskattad i det expanderande Freluga-området, och vi hoppas att ännu fler vill vara med på olika sätt.

Inga kommentarer: