Etiketter

03 februari 2008

Fastlagssöndag med SMU:s årsmöte

Över 40 personer, varav 7 barn, samlades idag för att fira "Guds kärleks väg" - hur Jesus för sista gången under sitt liv på jorden gick upp till Jerusalem för att fira påsk. Vi firade också nattvard tillsammans.

Vi sjöng "Jesus för världen", "För att du inte tog det gudomliga", "Se, vi går upp till Jerusalem", "O Guds Lamm, du som tar bort världens synd" och avslutningsvis "I Offerlammets tecken" av Ingemar Johansson.

I söndagsskolan talades det om stjärnhimmel och atmosfär (den "himlen" alltså) och vi höll till i stora Arken-rummet i källaren med både springlekar och dekoration.

Efter gudstjänsten serverades fastlagsbullar med het mjölk (s.k. "hetvägg").

På kvällen hölls årsmöte för Bollnäs SMU och församlingens vice ordförande Örjan Unogård deltog omkring halva tiden. Vi beslöt att lägga Ungdomsrådet på en mindre ambitiös nivå och vidtog därför några stadgeändringar (kravet på åtta styrelsemedlemmar är t.ex. alldeles för omfattande för vår nuvarande storlek och verksamhet). Vi beslöt att till nästa år försöka integrera SMU:s styrelse med församlingens. Det kräver vissa ytterligare samtal om stadgeändringar under 2008.

Inga kommentarer: