Etiketter

19 mars 2008

Påsksånger, påskvandring och kampanjplanering

Idag kl. 13 var det onsdagsträff med påsksånger i Missionskyrkan - med "Den sjungande bonden" från Alfta. (Har glömt vad han egentligen heter!).

Framåt kvällen (vid halv 7-tiden) förvandlades Missionskyrkan till "Översteprästens gård", där Petrus förnekar Mästaren vid kolelden och där tuppen gal. Ikväll blev det lajvgalningar eftersom det förinspelade bandet med Lottas kuckelikun förkommit. Vill ni veta vem som gol får ni fråga mej ;o) Rekordmörk och rekordkall påskvandring - med snö i håret - denna rekordartade Stilla vecka, som inte infallit så tidigt på året sedan 1913! Vill ni veta mer om de olika "stationerna" i denna påskvandring kan ni läsa om det på paskvandring.blogspot.com

Och sist och slutligen samlades musikansvariga från tre olika församlingar i Missionskyrkan 19.30 för att planera inför evangelisationskampanjen med Ingemar Helmner andra veckan i april. Karin, Kristina och Andreas heter vi som samlades den här gången. Och vi gjorde något slags utkast - vill gärna flagga för barnkördagen lördagen den 12 april kl. 13-15 i Missionskyrkan, som Karin lovade leda.

Inga kommentarer: